Uncategorized

Low-Carb Vurm Fortsätter

Låg-kolhydrat-mat är het trend inom livsmedelsindustrin. Tillverkare, restauranger och Low-Carb Vurm Fortsätterlivsmedelsbutiker har tävlat för att hålla jämna steg med efterfrågan, som erbjuder allt från öl och glass till bröd och choklad. Till exempel, Albertson ‘ s (mataffär som används för att bära bara några låg-kolhydrat-objekt, i dag erbjuder de mer än 200 low-carb produkter.

Så vad gör denna spridning av låg-carb mat menar? Kan dessa produkter verkligen hjälpa dig att gå ner i vikt och bli friskare? Läs på, och vi kommer att hjälpa dig att besvara dessa frågor och reda ut den förvirring kring vårt nationella besattheten att gå ner i vikt med låg kolhydrat sätt.

Först av allt, om du köper ett livsmedel som är märkta “low carb,” det finns ingen garanti för att det är mycket lägre i kolhydrater än livsmedel som inte bära en sådan etikett. Eftersom det inte finns några näringsvärdesdeklaration riktlinjer eller juridiska definitioner för låg-kolhydrat-mat, det är helt upp till tillverkaren.

Det är föga meningsfullt att betala mer för en så kallad ultra-low-carb.de ljus öl som innehåller 2.6 gram kolhydrater och 95 kalorier, när en grundläggande ljus öl har 3,2 gram kolhydrater och 96 kalorier! Så köparen akta oss: att Läsa etiketten innan du träffar kassan linje. Efter alla, mest livsmedel med låg-carb etikett är verkligen inte lägre i pris än deras vanliga motsvarigheter.

Men den större frågan i allt detta är: Skulle du vara styckning kolhydrater alls?

I vissa kretsar, kolhydrater har utsetts till ny kost skurk. Men de flesta dietister inte håller — och även forskning har visat blandade resultat. Det är också viktigt att hålla i minnet att inte alla kolhydrater är lika.

Så Enkelt, Men Ändå Så Komplicerat

Kolhydrater är kroppens föredragna form av bränsle. Du behöver dem varje dag för att ge dig energi. The National Academy of Sciences Institute of Medicine rekommenderar att 45%-65% av din totala kalorierna kommer från kolhydrater.

Kolhydrater kommer huvudsakligen i två former: Enkla kolhydrater som finns i frukt, icke-stärkelserika grönsaker, socker och mejeriprodukter, och komplexa kolhydrater i spannmål, baljväxter, och stärkelserika grönsaker som potatis och majs.

De kolhydrater som tenderar att vara de skyldiga i vikt är oftast raffinerad, som vitt mjöl (komplexa kolhydrater) och socker (enkla kolhydrater). Amerikaner har en passion för sötsaker och raffinerade livsmedel, som ofta innehåller tillsatta fetter och massor av extra kalorier. Dessa är de kolhydrater för att begränsa i din kost.

Men inte bara eliminera dessa kolhydrater. Att ersätta dem med sundare kolhydrater: frukt, grönsaker, fullkorn, magra mejeriprodukter och baljväxter. Tillsammans med sina kalorier, dessa kolhydrater har fiber, vitaminer och mineraler för att ge dig energi samtidigt som det hjälper dig att känna dig nöjd.

Forskning VägerForskning Väger

Det är inte kolhydrater men de kalorier som orsakar folk på dieter som Atkins för att gå ner i vikt: den rubriken genereras förra våren från en studie som publicerades i Journal of American Medical Association. Många dietister gladde sig över att deras prognoser var bekräftas av denna studie som visade att människor gå ner i vikt på low-carb dieter eftersom de äter färre kalorier. Den nedre raden för viktminskning är att du måste bränna mer kalorier än du förbrukar, oavsett var dessa kalorier kommer från-eller så trodde vi.

Men sedan en annan studie som presenterades på North American Association for the Study of Obesity möte. Huvudförfattare Penelope Grön, Harvard University, menar att människor som ätit en lågkolhydratkost kan faktiskt förbrukar mer kalorier — 300 mer-än människor på en låg-fett diet, men ändå förlorar lika mycket i vikt.

Även studiens författare varnade för att dessa resultat var preliminärt, baserat på en mycket liten studie (21 vuxna), och att mer forskning behövs. Det är också värt att notera att denna studie inte var publicerade, och att Robert Atkins Foundation (samma Atkins low-carb diet bok fame) var dess sponsor.

Studieresultat

Andra studier har haft liknande resultat.

  • 2002 Duke University studie visade att överviktiga volontärer som följde med hög fetthalt, låg-kolhydrat Atkins diet för sex månader inte bara tappat mer i vikt, men de har också förbättrat sina kolesterolvärden mer än volontärer på en låg fetthalt, hög-kolhydrat kost.
  • I Maj förra året, forskare från University of Pennsylvania rapporterade att deltagarna i studien att följa Atkins diet förlorat något mer i vikt än sex månader än människor på konventionella låg-fett diet. Low-carb, high-protein diet var i samband med större förbättring i vissa riskfaktorer för hjärtsjukdom, men det var ingen skillnad i viktminskning mellan de två dieter på ett år. Studien omfattade 63 personer och var rapporterade i New England Journal of Medicine.
  • Sista April, University of Cincinnati utredare rapporterade att kvinnor efter en låg-kolhydrat diet för sex månader har tappat mer i vikt än kvinnor efter en låg-fett diet. Skriver i Journal of Clinical Endokrinologi, forskarna drog slutsatsen att låg-carb diet verkade ha någon negativ effekt på kardiovaskulär risk.
  • En liten studie som redovisas i Journal of Pediatrics i Mars förra året visade att tonåringar på en låg-kolhydrat diet har tappat mer i vikt än dem som har en låg-fett diet. Forskarna rapporterade att, i motsats till deras hypotes, kosten förefaller inte att skada kolesterol nivåer under en 12-veckors period.

På samma gång, vissa bantare som har följt låg-kolhydrat regimer har rapporterat hälsoproblem, allt från förstoppning till problem med hjärtat, enligt aktivist grupp Physicians Committee for Responsible Medicine.

Kolhydrater Är Inte FiendenKolhydrater Är Inte Fienden

Vad allt detta handlar om är att vi behöver lära oss mer om hur kolhydrater fungerar i viktminskning. En pågående, statligt finansierade studien kan leverera några svar. Nästan 200 personer kommer att övervakas noggrant när de följer dieten i två år. Men under tiden vi behöver för att vara skeptisk.

“Det tar lite mer energi för att smälta protein än kolhydrater eller fett, säger Julie Walsh, MS, A, taleskvinna för den Amerikanska Dietiska Association. Men hon är övertygad om att i slutet av dagen, det är det totala antalet kalorier du äter som avgör om du går ner i vikt.

“Det enda bra sak som har kommit från low-carb vurm är att det har bidragit till att utbilda Amerikanerna att det finns bra och dåliga kolhydrater, och vi är definitivt över-konsumera raffinerade kolhydrater som läsk och vitt bröd”, säger Walsh. “Som en nation, att vi behöver äta mer fullkorn och färre raffinerade kolhydrater om vi ska vara framgångsrika på viktminskning.”

Som tar upp en annan viktig punkt: Low-carb dieter inte göra mycket för att lära dig hur man gör bra val av mat när du går från low-carb vagn. Och, efter dagar eller veckor av låg-carb diet, många människor befinner sig sugen på mer kolhydrater än någonsin.

Ytterligare, samtidigt som det är möjligt att gå ner i vikt snabbt när du börjar en hög-protein diet, experter tror att mycket av denna förlust är vatten. Så low-carb är fortfarande inte kosten för val till livstid viktminskning.

I min kristallkula visar tecken på att low-carb trenden är på väg mot samma öde till mötes som låg-fett flugan gjorde på 90-talet. För tio år sedan, hyllor var packade med fett-fria produkter. Men dessa artiklar gjorde lite för att hejda den växande fetmaepidemin. Medan de var fett gratis, de var laddade med kalorier.

Dessutom, när du försöker att gå ner i vikt, du ska inte vara inriktad på produkter som kakor, choklad, öl, etc. oavsett om de är low-carb, låg fetthalt, eller vad som helst. Dessa är helt enkelt inte de typer av livsmedel som hjälper dig att ta av pounds. Så nästa gång du är i affären, gå på av de låga-carb mat och rätt in i den färska råvaror avsnitt.

Viktminskning Kliniken förespråkar en hälsosam, balanserad kost som man kan leva med för alltid. Vår mat-planen är i enlighet med riktlinjer från alla ledande hälso-myndigheterna och regeringen. Så stanna med oss. Vi kommer att hjälpa dig att lära dig om den hälsosamma kolhydrater medan du gå ner i vikt och förbättra din hälsa och välbefinnande.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *